Maap x Bataia Spring Ride Series #2: bergs!

20
APR
9:30 AM Saturday
Meet Up Spot Bataia Oudenaarde
Casual (No-Drop) / Killer Climbs

Ervaar de klassiekers zoals de renners die ook ervaren!

Het wielerseizoen is eindelijk weer van start gegaan. De wereld en Vlaanderen in het bijzonder leven opnieuw op het ritme van de koers.

Op 20 april organiseren we samen met Maap een rit in het kader van de "Maap Spring Ride Series". Deze serie van 3 ritten zal ons meenemen naar al de plaatsen in Vlaanderen waar de koers heerst en leeft.

Rit twee is een ode aan de tweede belangrijkste kenmerk van het Vlaamse voorjaarswerk: hellingen of "bergs"!

Met maar liefst 25 hellingen en 2000hm laten we jullie proeven van de pijn, de hectiek en de heroiek van de koers in Vlaanderen. Geniet van een dag afzien met ons, koffie voor de rit en bier erna alsook Maap goodies voor alle deelnemers.

* Wanneer: zaterdag 20 april
* Waar: Bataia Oudenaarde
* Meet-up: vanaf 9u00
* Start groep 1: 9u30 (25-27km/u)
* Start groep 2: 10u (28km/u)
* Difficulty level: *****

LET OP: om de rit zo optimaal mogelijk te laten verlopen zal er enkel op de top van elke helling gewacht worden zodat de groep telkens kan hergroeperen. Mensen met mechanische pech zullen zichzelf zelfstandig moeten kunnen depanneren en er zal hier niet op gewacht worden! Zorg er dus voor dat je fiets in orde is en alles optimaal functioneert. Neem reservemateriaal mee in geval van pech.

We fietsen in groep en respecteren de wegcode alsook de omgeving!! Wees hofelijk, voorzichtig en fiets verstandig.

Wil je liever zonder druk en op eigen tempo met je vaste bende deze rit rijden? Geen probleem. We delen de GPX graag met jullie mee zodat er ook apart gereden kan worden. Verzamel bij Bataia en plan je dag zelf verder in met je vrienden.

Klaar om de uitdaging aan te gaan? Wij wel. Tot dan!


Gent, East Flanders, Belgium